«Ψαλίδι» στο μπάτζετ μέχρι και 50% – «κλείνει» το θέμα Αναστόπουλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν της αδειοδότησης, στο τραπέζι του Δ.Σ. της ΠΑΕ συζητήθηκε και το αγωνιστικό κομμάτι εν όψει της νέας χρονιάς. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει κριθεί η παραμονή ή όχι του Νίκου Αναστόπουλου.

Έπειτα από τέσσερις ώρες συνεδρίασης, το διοικητικό συμβούλιο της Διοικούσας ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19.30 και σε αυτό… δόθηκε η κατεύθυνση για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ τέθηκε το θέμα του μπάτζετ της επόμενης περιόδου όπου αρκετή συζήτηση έγινε για το σχεδόν 1, 5 εκ. ευρώ που ήδη έχει εκχωρηθεί σε πρώην και νυν ποδοσφαιριστές. Με αυτό το ποσό να είναι ήδη δεσμευμένο, άπαντες συμφώνησαν ότι το μπάτζετ της επόμενης περιόδου πρέπει να κοπεί σε ένα μεγάλο ποσοστό που θα φτάσει ακόμα και το 50%. Κάτι που σημαίνει μετρημένες μεταγραφές, στροφή σε νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και ανανεώσεις αλλά με τους νέους… οικονομικούς όρους.

Όλα τα παραπάνω θα γίνουν γνωστά και στην συνάντηση που θα γίνει με το Νίκο Αναστόπουλο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και είναι δεδομένο ότι το θέμα θα κλείσει, θετικά ή αρνητικά. Άλλωστε, προτεραιότητα της Διοικούσας αποτελεί το θέμα προπονητή ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Όσο για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «διαζύγιο» με το Νίκο Αναστόπουλο, στον ΟΦΗ δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο ωστόσο τόνιζαν ότι εφόσον αποδεχτεί και ο ίδιος τη νέα οικονομική πολιτική τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook