Μπαλτάκος από Γιαννιτσά: Μίλησε ξανά για σέντρα τελικού στις 23 Μαΐου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το σίριαλ με τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου συνεχίζεται.Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μάλιστα προ ωρών στα Γιαννιτσά, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που διοργάνωσε η ΕΠΣ Πέλλας, επανέλαβε τα περί 23 Μαΐου, αφού η σέντρα του δεν μπορεί να γίνει πλέον στις 18 Μαΐου όπως είχε ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έκανε λόγο για μία ακόμη φορά ότι δεν γίνεται το παιχνίδι να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου, λόγω του ότι είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League Γυναικών.

Την ίδια ημέρα, πάντως, θα διεξαχθούν κανονικά -όπως είναι προγραμματισμένοι- οι τελικοί των Κυπέλλων σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία.

Υπενθυμίζεται πως στη λογική αυτή, ο φετινός τελικός του Κυπέλλου, που θα κρίνε εν πολλοίς έναν τίτλο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα μπορούσε -αφού όπως υποστηρίζεται από πλευράς ΕΠΟ δεν μπορεί να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου- να πάει για την Κυριακή 26/5 αντί για τις 23 του μήνα.

Αυτό θα έδινε την ευκαιρία και στους δύο φιναλίστ να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για το μεταξύ τους παιχνίδι, γιατί στις 19 Μαΐου έχει οριστεί πλέον η 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, έπειτα από τις ανακατατάξεις που προκάλεσε στο πρόγραμμα η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Εξ αρχής, εξάλλου, υπήρχε το σκεπτικό η τελευταία αγωνιστική των playoffs με το τελικό του Κυπέλλου να είχαν μία απόσταση 6 ημερών: από τις 12 Μαΐου μέχρι τις 18 Μαΐου. Κάτι που δεν θα ισχύει, εάν η σέντρα του θα γίνει στις 23 του μήνα. Τα πάντα πλέον θα ξεκαθαρίσουν στη διάρκεια της εβδομάδας, στη συζήτηση που θα γίνει από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Πάντως, αυτό που μοιάζει δεδομένο τη στιγμή αυτή και που επίσης λέχθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης στα Γιαννιτσά, είναι ένα: Πως -και- ο φετινός τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως είχε συμβεί και με τον περσινό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πηγή: monobala.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook