Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Sdna.gr: Ο βαθμολογικά αδιάφορος, Αστέρας Τρίπολης, προηγήθηκε με γκολ του Αλάγκμπε (12΄) ωστόσο ο ΟΦΗ μετά από δύο δοκάρια (Τοράλ 14΄- Ισέκα 24΄) ισοφάρισε (1-1) με αυτογκόλ του Γκρόσντανιτς (54΄) κι έφυγε με το βαθμό από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την σωτηρία του

To10.gr: Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, αμφότεροι αδιάφοροι βαθμολογικά, έμειναν στο 1-1 στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των play out της Superleague.

Sport24.gr: Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΟΦΗ, με το παιχνίδι των δύο… άνετων να λήγει 1-1. Ο Αλάγκμπε άνοιξε το σκορ στο 12′, οι Κρητικοί ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Γκρόζντανιτς στο 53′.

Gazzeta.gr: Αστέρας και ΟΦΗ πήραν από έναν βαθμό στην Τρίπολη (12′ Αλάγκμπε – 54′ αυτογκόλ Γκρόστανιτς) και εξασφάλισαν την παραμονή τους στη Superleague 1 και για την επόμενη σεζόν.

Sport-fm.gr: Σε ένα εξαιρετικό αλλά αδιάφορο βαθμολογικό ματς στην Τρίπολη, Αστέρας και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1, με το ντεμπούτο του 16χρονου ταλαντούχου φορ Αγγελάκη για τους Αρκάδες να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook