“Σύμμαχος” του το πλάνο βιωσιμότητας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η σημερινή εκδίκαση του φακέλου του ΟΦΗ κράτησε περισσότερο από 1,5 ώρα και συνάντησε αρκετά εμπόδια, ωστόσο είναι πολύ θετικό και αυτό έδειξε να το αποδέχεται και η επιτροπή το σχέδιο βιωσιμότητας που κατατέθηκε και με το οποίο φαίνονται ξεκάθαρα οι προθέσεις των διοικούντων για δραστική μείωση του μπάτζετ και κατά συνέπεια αύξηση των χρημάτων που θα “περισσέψουν” και θα πάνε στις οφειλές.

Πιο συγκεκριμένα στο ήδη κατατεθειμένο πλάνο για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ που είχε μπει αρχικά στον φάκελο, σήμερα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής κατέθεσαν συμπληρωματικά έγγραφα και μαζί της χθεσινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία τα μπάτζετ για το αγωνιστικό τμήμα θα μειωθεί σημαντικά και θα είναι μόλις το 25% των εσόδων που αναμένεται να πάρει η ΠΑΕ κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπερ σημαίνει ότι το 75% των εσόδων θα διατεθούν για την κάλυψη των οφειλών και με τον τρόπο αυτό θα κλείσουν πιο γρήγορα οι περισσότερες “τρύπες” που υπάρχουν.

Το συγκεκριμένο πλάνο, άρεσε αρκετά στα μέλη της επιτροπής αδειοδότησης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο πλάνο θα κατατεθεί και στην ίδια τηνΟμοπσονδία.

Με την εξέλιξη αυτή και με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ διαθέτει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες, η κρητική ομάδα κερδίζει πολλούς πόντους, όμως παρόλα αυτά πρέπει να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που υπάρχουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook