Δύσκολα τα πράγματα για τον ΟΦΗ – πάει ξανά για την μάχη στην δευτεροβάθμια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί ο “σκόπελος” της αδειοδότησης από τον πρώτο βαθμό μιας και όπως όλα δείχνουν θα απορριφθεί ο φάκελος του ΟΦΗ και οι ελπίδες της ομάδας συγκεντρώνονται στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Με το τέλος της εξέτασης του φακέλου του συλλόγου, οι άνθρωποι του ΟΦΗ υπό τον φόβο της ρήτρας εμπιστευτικότητας δεν θέλησαν να πουν κάτι  και ως εκ τούτου οι λιγοστές πληροφορίες “πηγάζουν” μόνο από την ΕΠΟ και κύκλους της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες ο ΟΦΗ δεν θα πάρει πιθανότατα αδειοδότηση σε πρώτο βαθμό καθώς υπάρχουν ακόμα προβλήματα με πολύ παλιές οφειλές, την ίδια ώρα που και κάποιοι διακανονισμοί που έχουν γίνει προφορικά δεν γινόταν λόγω χρόνου να έχουν καταχωρηθεί εγγράφως στο φάκελο.

Η οριστικά πάντως απόφαση της ΕΠΟ ενδεχόμενα να μην ανακοινωθεί σήμερα και κάτι τέτοιο να γίνει αύριο ή ακόμα και μεθαύριο, ωστόσο σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ο ΟΦΗ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,  θα κυνηγήσει τις ελπίδες του για αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook