Χρήστος Μανδάς: Το κεφάλι χαμηλά, η σκληρή δουλειά και όλη η Ευρώπη στα… πόδια του!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μέσα σε οκτώ μήνες από την μεταγραφή του στη Λάτσιο, ο Χρήστος Μανδάς έχει προσεγγίσει όλα τα βλέμματα της Ευρώπης πάνω του!

Το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας για τον Χρήστο Μανδά και την Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να ακούγεται… απίστευτο, όμως αν δούμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, τότε όλα βγάζουν νόημα. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ που πλέον υπερασπίζεται την εστία της Λάτσιο έχει καταφέρει μέσα σε οκτώ μήνες από την μεταγραφή του στην Ιταλία να προσεγγίσει τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, ενώ ήδη βρίσκεται σε μία από αυτές.

Ο Μανδάς μετακόμισε από το Ηράκλειο στην Ρώμη τον περασμένο Σεπτέμβριο και κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να προκαλέσει θετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις, αλλά και στα παιχνίδια όπου κλήθηκε να αγωνιστεί στη θέση του Προβεντέλ, αντικαθιστώντας τον βασικό τερματοφύλακα της Λάτσιο με επιτυχία. Όπως γνωρίζαμε από την θητεία του στον Όμιλο, ο Έλληνας γκολκίπερ είναι πολύ εργατικός, προσπαθώντας καθημερινά να βελτιωθεί, ενώ παράλληλα είναι και ταπεινός, έχοντας ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Τα… βλέμματα που έχει συγκεντρώσει από τα «μάτια» των μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων φαίνεται πως θα αναγκάσουν την Λάτσιο να του προσφέρουν πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, ανεβάζοντας τις αποδοχές του από 200.000 ευρώ σε 500.000-600.000 ευρώ τον χρόνο.

Όπως είναι φυσικό, οι φήμες που υπάρχουν γύρω από το όνομα του Μανδά αποτελούν τεράστια προβολή για τον ΟΦΗ, καθώς όπου υπάρχει το όνομα «Λάτσιο» υπάρχει και εκείνο του ΟΦΗ, ενώ τόσο με τη συγκεκριμένη μεταγραφή, όσο και με εκείνη του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στην Σαλερνιτάνα, το brand name του Ομίλου και το status του στις μεταγραφικές… πιάτσες ανεβαίνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook