ΟΦΗ: Εννέα παιδιά από τις ακαδημίες του έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται πλέον στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ αποτυπώνεται από το γεγονός ότι πλέον στο ρόστερ του βρίσκονται εννέα ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν όλη την διαδρομή.

Πριν από μερικές εβδομάδες το Gentikoule είχε αποκαλύψει πως στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να υπάρξουν και άλλοι “Αποστολάκηδες” και “Θεοδοσουλάκηδες” και πως λίαν συντόμως πρόκεται να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως και συνέβη σήμερα. Φαϊτάκης, Χνάρης, Ζαχαριουδάκης και Πιστικός ανήκουν από σήμερα στην πρώτη ομάδα κάνοντας το πρώτο και μεγάλο βήμα της καριέρας τους υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλα παιδιά επαγγελματίες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με τον ΟΦΗ να θέλει να “δέσει” το αύριο του συλλόγου με πολυετές συμβόλαιο. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα το δούμε, όταν συμβεί. Προσώρας αυτό που μπορούμε να σχολιάσουμε και έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι πως, αυτήν την στιγμή που μιλάμε, στο ρόστερ του ΟΦΗ βρίσκονται εννέα (!) ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του και είναι ήδη επαγγελματίες.

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση του ΟΦΗ είναι πως αυτό γίνεται με σταδιακή ενσωμάτωση, χρονολογικά, των ποδοσφαιριστών αποδεικνύοντας πως αυτή η διαδικασία γίνεται με πλάνο, σχέδιο και όχι… “ετσιθελικά”.

Από τους γεννηθέντες, το 2004, Αποστολάκη και Θεοδοσουλάκη, πήγαμε σε αυτούς του 2005 (Καλαφάτη, Σημαντηράκη), για να καταλήξουμε στον Ανδρέα Αδαμάκη που είναι ακόμα μικρότερος (2006).

Φέτος έφτασε η σειρά των Φαϊτάκη, Πιστικού και Ζαχαριουδάκη που είναι όλοι γεννηθέντες το 2005 αλλά και του Χνάρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook