«Θυσιάζονται» και τα λεφτά του ΟΠΑΠ για να βρεθεί λύση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νέα συνάντηση έγινε σήμερα το μεσημέρι με τον Κίμωνα Ευαγγελάτο ώστε να βρεθεί ένα τέλος στην υπόθεση των 11 ποδοσφαιριστών. «Θυσιάζεται» και ο… ΟΠΑΠ ώστε να βρεθεί λύση και να πάρει ο ΟΦΗ την άδεια συμμετοχής.

Έπειτα από μια συνάντηση που κράτησε σχεδόν 3 ώρες, οι άνθρωποι του ΟΦΗ συναντήθηκαν εκ νέου σήμερα με τον Κίμωνα Ευαγγελάτο ώστε να υπογράψουν τους διακανονισμούς οι 11 ποδοσφαιριστές.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν οι Κώστας Τουγλής, Μάνθος Πουλινάκης και ο Μανώλης Φωτάκης που μιλώντας με τον δικηγόρο των πρώην παικτών του ΟΦΗ εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι θα κλείσει η υπόθεση.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτό το αποτέλεσμα είχε προκύψει μετά και την συνάντηση της προηγούμενης Παρασκευής ωστόσο στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έκαναν πίσω αφού θεώρησαν ότι δεν εξασφάλιζαν τα χρήματα που τους οφείλονταν. Έτσι, η πλευρά ΟΦΗ έριξε και σήμερα το τελευταίο… «διαπραγματευτικό χαρτί» που είχε στην διάθεση της (ΟΠΑΠ) ώστε να πειστούν οι ποδοσφαιριστές και να υπογράψουν τους διακανονισμούς για τις οφειλές που αγγίζουν τις 750.000 ευρώ.

Η χορηγία από τον ΟΠΑΠ και τα χρήματα από τα τηλεοπτικά αρκούν ώστε να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς τους 11 ποδοσφαιριστές, οι υπογραφές των οποίων είναι απαραίτητες για να πάρει ο ΟΦΗ την αδειοδότηση. Ο Κίμων Ευαγγελάτος από την πλευρά του υποστήριξε ότι εκείνος δεν είναι αντίθετος με την πρόταση του ΟΦΗ ωστόσο θα πρέπει να την δεχτούν και οι ποδοσφαιριστές.

Το σίγουρο είναι ότι από την σημερινή συνάντηση μπορεί να προκύψει ένα θετικό αποτέλεσμα και ο ΟΦΗ να κλείσει ένα σημαντικό «αγκάθι» εν όψει της εκδίκασης του φακέλου του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook