Η… κόντρα Τουγλή – Κορωνάκη φέρνει εξελίξεις στην Διοικούσα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διένεξη μεταξύ του Σήφη Κορωνάκη και του Κώστα Τουγλή φέρνει εξελίξεις στην Διοικούσα Επιτροπή με τον τελευταίο να παραμένει ως απλό μέλος.

Αρχικά, χθες το πρωί ο Σήφης Κορωνάκης πήγε στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου καταθέτοντας την λίστα με τα, τρία, νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ωστόσο δεν φρόντισε να ενημερώσει τους Κώστα Τουγλή και Μάνθο Πουλινάκη που την ίδια ώρα βρίσκονταν στην Αθήνα για το ραντεβού με τον Κίμωνα Ευαγγελάτο. Οι τελευταίοι ενημερώθηκαν από τους δημοσιογράφους για την διεύρυνση της Διοικούσας Επιτροπής όπως το ίδιο έγινε και με το Νίκο Τσαμπουράκη που επίσης ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Ωστόσο, το επεισόδιο που… «σήκωσε στον αέρα» την Διοικούσα ήταν αυτό που αφορούσε την σύσταση της σε σώμα, δίχως μάλιστα να ενημερώσει τους Τουγλή, Πουλινάκη – όπως υποστηρίζουν και οι ίδιοι. Αρχικά, στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, υπήρχε μέσα το όνομα του Κώστα Τουγλή ως υπεύθυνου αδειοδότησης. Ο ίδιος θεώρησε ότι η τοποθέτηση του σε αυτό το πόστο έγινε με σκοπό να εκτεθεί δημόσια μιας και ήδη είχε κατατεθεί ο φάκελος στην ΕΠΟ. Έτσι, σε επικοινωνία που είχαν οι δυο τους, ο Κώστας Τουγλής ζήτησε από τον Σήφη Κορωνάκη να τον βγάλει από αυτήν την θέση. Ο τελευταίος όχι μόνο δεν τον τοποθέτησε ως απλό μέλος αλλά τον εξαφάνισε από την Διοικούσα Επιτροπή χρεώνοντας του λάθος χειρισμούς στην υπόθεση της αδειοδότησης.

Ο Κώστας Τουγλής εμφανίζεται χολωμένος και ιδιαίτερα πικραμένος από όσα έχουν συμβεί το τελευταίο 24ωρο ωστόσο δεν πρόκειται να παραιτηθεί όπως λέει και ο ίδιος. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει και τηρείται στάση αναμονής εν όψει της εκδίκασης του φακέλου στον δεύτερο βαθμό ενώ έπονται εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα.Όσον αφορά τον Μάνθο Πουλινάκη, ζήτησε και αυτός με την σειρά του να παραμείνει ως απλό μέλος αν και αρχικά είχε ενημερωθεί από τους δημοσιογράφους ότι η απόφαση του Σήφη Κορωνάκη ήταν να αναλάβει την θέση του αντιπροέδρου.

Είναι δεδομένο πως η παρούσα Διοικούσα Επιτροπή φαίνεται πως έχει ημερομηνία λήξης αφού ήδη υπάρχουν διάφορα μέτωπα που όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσουν και στην διάλυση της…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook