Προς λύση με Σίμιτς-νέο πλάνο για την βιωσιμότητα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνεχίζονται η επαφές των ανθρώπων του ΟΦΗ ώστε να αποσπάσουν τις υπογραφές που χρειάζονται για την αδειοδότηση με την περίπτωση Σίμιτς να είναι κοντά σε επίλυση. 

Συγκρατημένα αισιόδοξοι δηλώνουν όλοι στον ΟΦΗ και έχουν πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά προκειμένου να προετοιμάσουν όσο γίνεται καλύτερα την έφεση που θα κατατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Από τις περιπτώσεις παικτών φαίνεται πως πιο κοντά σε επίλυση είναι αυτή του Σίμιτς, ενώ για τον Βλόνταρστικ γίνεται καθημερινή συζήτηση και ο Πολωνός φαίνεται να έχει βάλει νερό στο κρασί του σχετικά με τις απαιτήσεις του.

Καθημερινές είναι και οι συναντήσει με τον Κίμωνα Ευαγγελόπουλο και τους 11 παίκτες που εκπροσωπεί με τις προϋποθέσεις να είναι θετικές, ενώ σε κάλο δρόμο δείχνουν να είναι και οι περιπτώσεις με τους δύο Ισπανούς.

Ταυτόχρονα στον ΟΦΗ κάνουν μια πολύ σοβαρή μελέτη σε συνεργασία με ορκωτούς λογιστές προκειμένου να ετοιμάσουν ένα πλάνο βιωσιμότητας που δεν θα μπορεί να το αρνηθεί η επιτροπή αδειοδότησης. Οι διαβουλεύσεις θα κορυφωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook