Στην τελική ευθεία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο “εμφύλιος” στον ΟΦΗ  δεν υφίσταται πλέον καθώς στην χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις σε όλα τα ζητήματα με όλους τους  παράγοντες να “προσπερνούν” τα θέματα που τους χώριζαν.

Απο τα μέλη του Δ.Σ. επιχειρήθηκε να πέσουν οι τόνοι, ενόψει της κρίσιμης εβδομάδας που περιμένει τον ΟΦΗ, στο θέμα της αδειοδότησης. Μετά απο το αποτέλεσμα της κρίσιμης αυτής υπόθεσης, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις.

Μάλιστα Κορωνάκης και Τουγλής που “πρωταγωνίστησαν” στη εσωτερική “διαμάχη” θα πάνε μαζί στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ την ερχόμενη Δευτέρα έχοντας ως στόχο να επικυρωθεί το συντομότερο δυνατό η βαθμολογία.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι δηλώνουν όλοι στον ΟΦΗ και έχουν πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά προκειμένου να προετοιμάσουν όσο γίνεται καλύτερα την έφεση που θα κατατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Από τις περιπτώσεις παικτών φαίνεται πως πιο κοντά σε επίλυση είναι αυτή του Σίμιτς, ενώ για τον Βλόνταρστικ γίνεται καθημερινή συζήτηση και ο Πολωνός φαίνεται να έχει βάλει νερό στο κρασί του σχετικά με τις απαιτήσεις του.Για το θέμα της αδειοδότησης, γίνεται προσπάθεια παράλληλα να κλείσουν και η υπόθεση του Ξενοδόχοφ αλλά και των 16 παικτών που εκροσωπεί ο νομικός Κίμωνας Ευαγγελάτος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook