Μάχη με τον χρόνο δίνουν στον ΟΦΗ για να κλείσουν τα “ανοικτά μέτωπα”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα δείγματα να είναι θετικά – όπως και οι τελευταίες συζητήσεις – στον ΟΦΗ δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου η ομάδα να πάει στην ΕΠΟ πανέτοιμη για την μάχη της αδειοδότησης εν όψει της εκδίκασης από το δευτεροβάθμιο όργανο της Ομοσπονδίας.

Ουσιαστικά, ο ΟΦΗ κινείται σε τρία μέτωπα και υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από το πρωί της Δευτέρας θα βρίσκονται στην Αθήνα οι Σήφης Κορωνάκης, Κώστας Τουγλής προκειμένου να έχουν συνεχείς επαφές με τον Κίμωνα Ευαγγελάτο για την υπόθεση των “11” ενώ την ίδια ώρα τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας θα παραμείνουν στο Ηράκλειο προκειμένου να τρέξουν και όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στην υπόθεση των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί ο Κίμωνας Ευαγγελάτος όπου μετά την τελευταία συνάντηση που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη υπάρχει η πεποίθηση ότι το θέμα θα κλείσει θετικά και κατά συνέπεια θα έχει φύγει ένα μεγάλο “αγκάθι”.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται σε μπαράζ διαπραγματεύσεων με τους Βλόνταρτσικ, Σίμιτς ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” και ήδη οι δύο υποθέσεις κινούνται σε καλό δρόμο.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν πως δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα από την στιγμή που θα πάνε στην ΕΠΟ με τις… υπογραφές στο χέρι και έχοντας τακτοποιήσει όλα τα “ανοικτά μέτωπα”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook