Tην Τετάρτη στις 17:00 εκδικάζεται η έφεση του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την Τετάρτη στις 17:00 θα εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι κατατέθηκε από την Δ.Ε. του ΟΦΗ η έφεση της ομάδας κατά της απόρριψης του φακέλου της ομάδας, η οποία απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό.Η έφεση είναι συνολικά δεκατεσσάρων σελίδων και  αναλύονται οι λόγοι που ο σύλλογος είναι βιώσιμος, όπου και μερικοί από αυτούς είναι η δυναμική της ομάδας και του κόσμου, τα εισιτήρια και οι  εγκαταστάσεις του ΒΑΚ.

Οι διοικούντες τον ΟΦΗ δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου η ομάδα να πάει στην ΕΠΟ πανέτοιμη και να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες καθώς στην διάθεση της Δ.Ε. υπάρχουν λιγότερο από 48 ώρες ώστε να κλείσουν οι τρύπες. Στην διοίκηση λαμβάνουν θετικά μηνύματα για τις περιπτώσεις Σίμιτς και των παικτών που εκπροσωπεί ο Κίμων Ευαγγελάτος, όπου πάντως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσουν θετικά.

Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Βλόνταρτσικ.Η υπογραφή του Πολωνού είναι απαραίτητη για την αδειοδότηση και στον ΟΦΗ κάνουν ότι μπορούν για να έρθουν σε συμφωνία μαζί του. Ο “Βλο” ζητάει από το ποσό που του οφείλεται το οποίο είναι κοντά στις 100.000 ευρώ , ένα μεγάλο μέρος αυτού να δοθεί σαν προκαταβολή, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του αλλά και να ψάχνουν για ρευστό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook