Συνεχίζουν τον αγώνα δρόμου…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου για να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα στον φάκελο της ομάδας για την αδειοδότηση.

Ο χρόνος πιέζει καθώς την Τετάρτη στις 17:00 θα εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ και η ομάδα για να έχει τύχη θα πρέπει να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν κάτι παραπάνω από 24 ώρες για να διευθετήσουν τις ανοιχτές υποθέσεις έτσι ώστε η ομάδα να ελπίζει σε αδειοδότηση της.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι κατατέθηκε από την Δ.Ε. του ΟΦΗ η έφεση της ομάδας κατά της απόρριψης του φακέλου της ομάδας, η οποία απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό.Η έφεση είναι συνολικά δεκατεσσάρων σελίδων και  αναλύονται οι λόγοι που ο σύλλογος είναι βιώσιμος, όπου και μερικοί από αυτούς είναι η δυναμική της ομάδας και του κόσμου, τα εισιτήρια και οι  εγκαταστάσεις του ΒΑΚ.

Στον ΟΦΗ έχουν ρίξει το περισσότερο βάρος στην υπόθεση Βλόνταρτσικ όπου και εκεί συναντώνται οι πιο πολλές δυσκολίες. Ο Πολωνός θέλει ένα μεγάλο μέρος του ποσού που του οφείλεται να του δοθεί σαν προκαταβολή, κάτι που δεν είναι εύκολο λόγω της έλλειψης ρευστού.  Στην Δ.Ε. ελπίζουν πως ο Πολωνός θα ρίξει τις απαιτήσεις του ώστε να επέλθει συμφωνία και να αποσπάσουν την υπογραφή του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook