Φουλ για άδεια ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μία – μία κλείνουν στον ΟΦΗ τις εκκρεμότητες και πλέον εκφράζεται η αισιοδοξία και η πεποίθηση ότι ο σύλλογος θα πάρει την άδεια συμμετοχής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τι γίνεται με όλες τις υποθέσεις.

Όλα πάνε κατ’ ευχήν για τον ΟΦΗ που τις τελευταίες ώρες κάνει έναν πραγματικό αγώνα δρόμου ώστε η ομάδα να πάρει την άδεια συμμετοχής για τη νέα σαιζόν. Ήδη, όπως ενημέρωσε νωρίτερα το Gentikoule, η υπόθεση των «11» έφτασε στο τέλος της με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν τα χρήματα τους μέσα από μια διετή εκχώρηση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο του Αλεξάντερ Σίμιτς ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αθήνα ώστε να κλείσει αυτή η υπόθεση. Ο Σέρβος αναμένεται να πάρει μια σημαντική προκαταβολή ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν σε ισόποσες δόσεις.

Για την υπόθεση του Βλόνταρτσικ έχει… επιστρατευτεί και ο Αλέξης Κασμερίδης που βοηθάει ώστε να εξαφανιστεί αυτό το «αγκάθι». Ο Σερραίος γκολκίπερ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πολωνό επιθετικό και τις τελευταίες ώρες κάνει τον… διαμεσολαβητή ώστε να κλείσει θετικά αυτή η υπόθεση.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ξενοδόχοφ, ο 25χρονος γκολκίπερ έχει διαρκείς επαφές με τον Σήφη Κορωνάκη και στην ΠΑΕ υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα ανέβει στην Αθήνα έχοντας την υπογραφή του διακανονισμού.

Τέλος, έκλεισαν θετικά και οι υποθέσεις των Χόρχε & Τζόρντι Λόπεζ αφού ο δικηγόρος των δύο Ισπανών Αργύρης Λίβας έχει στην κατοχή του ένα έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με εκείνους ώστε να διακανονιστεί η οφειλή που υπάρχει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook