Αισιόδοξοι δηλώνουν στον ΟΦΗ όμως ο Δημητρίου εισήγηθηκε αρνητικά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε η εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ με τον διευθυντή αδειοδότησης να εισηγείται αρνητικά όμως στην ομάδα δεν χάνουν την πίστη τους για δικαίωση! Μέσα στην Πέμπτη θα γίνει γνωστή η απόφαση της ΕΠΟ.

Oι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν θέλησαν να μπουν σε λεπτομέρειες – αφού υπάρχει και η ρήτρα εμπιστευτικότητας – όμως εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους ότι η ομάδα θα πάρει την άδεια συμμετοχής. Στον ΟΦΗ δεν πτοούνται, ούτε από την αρνητική εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργου Δημητρίου αφού όπως υποστηρίζουν δεν παίζει ρόλο στις ψήφους των μελών της επιτροπής – το ίδιο συνέβη και με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην 1βαθμια επιτροπή.

Η εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες και στον ΟΦΗ είχαν φροντίσει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι. Τόσο στις υποθέσεις των 16 υπογραφών όσο και στο κομμάτι της βιοσιμότητας.

Όσον αφορά τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία των εγγραφών που προσκόμισαν οι δικηγόροι Κίμωνας Ευαγγελάτος, Άργυρης Λίβας και τα οποία αποδείκνυαν την ρύθμιση που έχει γίνει.

Παράλληλα, για το θέμα της βιοσιμότητας στον ΟΦΗ κατέθεσαν τα… βαριά χαρτιά που έχουν σχέση με το “Γεντί Κουλέ” και το “Βαρδινογιάννειο” όπως και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της επόμενης χρονιάς έχουν ήδη διατεθεί στους παίκτες που τους οφείλονται χρήματα.

Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Πέμπτη και στον ΟΦΗ δεν έκρυψαν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Μπείτε στο LIVE CENTER του ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook