Σήμερα τα σπουδαία…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης ως προς την έφεση του ΟΦΗ αλλά και των άλλων 6 ομάδων, οι οποίες είναι  οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αρης, ΑΕΚ, Πανιώνιος,Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η εισήγηση των ανθρώπων που χειρίζονται τις υποθέσεις των αδειοδοτήσεων είναι αρνητική για όλες τις ομάδες, όμως πιθανότατα κάποιες από αυτές να πάρουν την άδεια καθώς υπάρχουν θετικά μηνύματα για τον Παναθηναϊκό και την Κέρκυρα. Οι εισηγήσεις  πάντως, δεν είναι δεσμευτικές για την επιτροπή.

Στον ΟΦΗ έχουν να λένε πως εφόσον στην ΕΠΟ δεν μπουν σε λεπτομέρειες ημερομηνιών αλλά στην ουσία του θέματος, ότι δηλαδή υπάρχει συμφωνία με όλους τους παίκτες και καμία εκκρεμοδικία, η ομάδα πρέπει να πάρει την άδεια. Τα χθεσινά μηνύματα δεν είναι θετικά, ωστόσο υπάρχει ακόμα η ελπίδα και η αισιοδοξία πως ο φάκελος της ομάδας μπορεί να περάσει καθώς το γεγονός πως κάποιοι παίκτες δεν πληρώθηκαν στις 31 του μηνός αλλά λίγο αργότερα δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία απόρριψης του φακέλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν θα τιμωρηθούν με απαγόρευση μεταγραφών, απαγόρευση ανανέωσης συμβολαίων και παρακράτηση του 20% του τηλεοπτικού τους συμβολαίου, ενώ οι όποιες προσθήκες στα ρόστερ τους θα αφορούν μόνο γηγενείς ποδοσφαιριστές, έως 22 ετών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook