Στο τραπέζι της ΕΠΟ η πρόταση για αναστολή των αποφάσεων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, θα διεξαχθεί σήμερα η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων μελών της όπου με ένα κοινό μέτωπο οι μη αδειοδοτούμενες ομάδες θα ζητήσουν την αναστολή ή έστω την τροποποίηση της ποινής.

Η Γ.Σ. θα ξεκινήσει στις 10 εκεί όπου αναμένεται να έχουμε μια κοινή γραμμή από τις ομάδες που δεν έλαβαν την αδειοδότηση. Η μία πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι η  οι ποινές της αδειοδότησης, περί απαγόρευσης μεταγραφών και ανανεώσεων, να ισχύσουν απο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όχι απο την τωρινή ώστε οι ομάδες να έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν μια αξιοπρεπή εικόνα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να έχουν το χρόνο, να ετοιμαστούν για τα νέα δεδομένα. Την παραπάνω πρόταση φαίνεται να έχουν προτείνει οι Άρης και ΟΦΗ καθώς υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των δύο ΠΑΕ χθες.

Η άλλη πρόταση που υπάρχει είναι στις ομάδες να επιβληθεί ένα πρόστιμο και να μπορούν κανονικά να κάνουν τις μεταγραφές. Μένει να δούμε  πλέον αν ο ξεσηκωμός από τους μη αδειοδοτούμενους φέρει αποτέλεσμα και υπάρξει ανατροπή σκηνικού.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook