Έρχεται «καυτή» εβδομάδα για τον ΟΦΗ με 3 ανοικτά μέτωπα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεγάλη και δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για τους διοικούντες τον ΟΦΗ μιας και τα επόμενα 24ωρα θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι διοικητικά, αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πέρα από την μάχη που θα δώσει ο ΟΦΗ στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ για την αλλαγή των ποινών, οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν και τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Ήδη θεωρείται δεδομένο ότι έπονται αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο μιας και μετά την κόντρα του Σήφη Κορωνάκη με τον Κώστα Τουγλή αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις μιας και ο ΟΦΗ χρειάζεται να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα. Τα πάντα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται ακόμα και να συγκληθεί νέα Γ.Σ. ώστε να αναδειχθεί νέα διοίκηση που θα τρέξει όλα τα απαραίτητα ζητήματα (προπονητής, μεταγραφές, ανανεώσεις κ.α.).

Άλλωστε, η παραπάνω εξέλιξη (διεξαγωγή Γ.Σ.) είναι κάτι που την παρούσα φάση κρίνεται απαραίτητη μιας και η παρούσα Διοικούσα δείχνει να έχει ολοκληρώσει την πορεία της.

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των μελών της Διοικούσας και δεν αποκλείεται μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Νίκου Αναστόπουλου. Άλλωστε, στον ΟΦΗ πρέπει να ξεκαθαρίσουν την θέση τους και να παρουσιάσουν το σχέδιο που θα ακολουθήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Τέλος, άμεσες εξελίξεις αναμένονται και στο αγωνιστικό τμήμα μιας και η τακτική ΔΝΤ που θα ακολουθήσει ο ΟΦΗ αναμένεται να πλήξει και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ΗΔΗ στην ομάδα. Κατά συνέπεια, ποδοσφαιριστές με υψηλά – για την εποχή – συμβόλαια αναμένεται να κληθούν για, εκ νέου, συζητήσεις και αναπροσαρμογές στις απολαβές τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook