Σημαντική εβδομάδα για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Συνεχίζεται ο εξώ αγωνιστικός…Γολγοθάς για τον ΟΦΗ, αλλά και τις υπόλοιπες πέντε ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, αφού θα τα παίξουν όλα για όλα στο Εκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη.

Εκεί το θέμα που θα συζητηθεί είναι αποκλειστικά η αναστολή των ποινών για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν (ΑΕΚ, ΟΦΗ, Αρης, Κέρκυρα, Πανιώνιος, Γιάννινα) ή η αναστολή τους για έξι μήνες.

Το Δ.Σ της Λίγκας θα ξεκινήσει στις 12.00 όμως νωρίτερα οι έξι “κομμένοι” θα έχουν συνάντηση για να καθορίσουν την κοινή τους στάση και να ετοιμάσουν την τακτική που θα ακολουθήσουν για να ανατρέψουν τα υπάρχοντα δεδομένα.

Άλλωστε ο ΟΦΗ είναι σε πολύ δύσκολη μοίρα αφού λήγουν 14 συμβόλαια και η αναστολή των ποινών θα του δώσει τη δυνατότητα να ανανεώσει κάποια από αυτά αλλά και να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι αν και με σαφώς μειωμένο μπάτζετ εν συγκρίσει μετα προηγούμενα χρόνια.

Υπάρχουν ελπίδες οτι οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν θα πετύχουν κάτι καλό στην συνδρίαση της Τετάρτης αφού το κλίμα που υπάρχει είναι υπέρ τους αυτήν την στιγμή και οι ενδείξεις οδηγούν σε αυτήν την θετική κατεύθυνση.

Πέρα από την μάχη που θα δώσει ο ΟΦΗ στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ για την αλλαγή των ποινών, οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν και τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook