Διακόπηκε πριν καλά-καλά αρχίσει το Δ.Σ. του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πριν καν αρχίσει, διακόπηκε η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ καθώς τέθηκε θέμα νομιμότητας της σύστασης της επιτροπής από τους Κώστα Τουγλή και Μάνθο Πουλινάκη. Οι δύο παράγοντες της ομάδας ισχυρίστηκαν ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει απόφαση Πρωτοδικείου, η παρουσία των κ. Σφακιανάκη, Ξενικάκη και Πλευράκη είναι παράτυπη και δεν μπορούν να πάρουν μέρος στην συνεδρίαση και φυσικά να αποφασίσουν για τα τρέχοντα θέματα. Επίσης Τουγλής και Πουλινάκης εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι η είσοδος των νέων μελών έγινε χωρίς καν να το γνωρίζουν οι ίδιοι που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν στην Αθήνα για το θέμα της αδειοδότησης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Σήφης Κορωνάκης υποστήριξε ότι η είσοδος των νέων μελών έγινε με νόμιμο τρόπο και απλά απομένει να καθαρογραφεί η απόφαση από το Πρωτοδικείο για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Οι δύο “αντιμαχόμενες” πλευρές συνέχισαν την διαφωνία τους και μοιραία η συνεδρίαση διακόπηκε με τον Σήφη Κορωνάκη να την ορίζει εκ νέου για την Πέμπτη και αφού αύριο Τετάρτη πάρει το σχετικό έγγραφο από το Πρωτοδικείο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το θέμα αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: “Διεκόπη η σημερινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ-ΟΦΗ γιατί οι κ.κ. Κώστας Τουγλής, Μάνθος Πουλινάκης  αμφισβήτησαν τη νόμιμη σύσταση της.
Αύριο το πρωί θα καθαρογραφεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου που έχει εγκρίνει τα μέλη που αποτελούν την διοικούσα επιτροπή.
-Η συνεδρίαση της διοίκησης θα συνεχισθεί το απόγευμα της Πέμπτης.
-ΑΥΡΙΟ το πρωί ο πρόεδρος κ. Σήφης Κορωνάκης θα μεταβεί στην Αθήνα για να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook