Περιμένοντας τα ευχάριστα από την Superleague

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η συνεδρίαση της Superleague σήμερα το μεσημέρι καθώς θα ξεκαθαρίσουν οι τιμωρίες για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση.

ΑΕΚ, Άρης, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα και ΟΦΗ νωρίτερα θα συναντηθούν  για να καθορίσουν την κοινή τους στάση και να ετοιμάσουν την τακτική που θα ακολουθήσουν για να ανατρέψουν τα υπάρχοντα δεδομένα.

Στη συνεδρίαση της Superleague θα γίνει προσπάθεια να μειωθούν οι ποινές και να βρεθεί μία φόρμουλα για ορισμένο αριθμό μεταγραφών.

Επιθυμία των ομάδων είναι και η μείωση της ποινής με την παρακράτηση του 20% των τηλεοπτικών για τη νέα σεζόν, κάτι που ωστόσο δύσκολα θα γίνει δεκτό από την ΕΠΟ.

Πάντως όπως είπε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην εκπομπή “Δίκη” στον ΣΚΑΙ, αν υπάρξει ομοφωνία στην Λίγκα, τις αποφάσεις της θα δεχθεί και η ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της Δ.Ε της ΠΑΕ ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης θα εκπροσωπήσει τον ΟΦΗ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Η μάχη της αδειοδότησης μπορεί να χάθηκε, αλλά ευτυχώς για τον ΟΦΗ, υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία σήμερα αφού αναμένεται, βάση και του κλίματος αλλά και της αίσθησης που υπάρχει, οι ποινές να είναι ελαφρύτερες σε ανανεώσεις και μεταγραφές αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο ενώ τα σενάρια τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook