Ανοικτή συγκέντρωση για το μέλλον του ΟΦΗ την επόμενη Τετάρτη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση με θέμα το μέλλον του ΟΦΗ με τον Σήφη Κορωνάκη να καλεί όλους όσους έχουν σχέση με την ομάδα (μετόχους, πρώην προέδρους, οργανωμένους).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, το πρωί της Πέμπτης θα σταλούν επιστολές από τον πρόεδρο της ΠΑΕ με αποδέκτες τους πρώην προέδρους της ομάδας (Μιχαλόπουλο, Ξημέρη, Μαχλά, Κουράκη, Βατσινά, Παπαματθαιάκη, Καζανάκη, Μυριοκεφαλιτάκη) αλλά και τους μετόχους, τον σύλλογο μετόχων καθώς και τους οργανωμένους.

Όπως λέει ο ίδιος, αυτή συνάντηση πρέπει να έχει τον χαρακτήρα μιας “άτυπης” Γ.Σ. που θα αναδείξει όλα τα προβλήματα του ΟΦΗ ώστε να βρεθεί μια λύση εν όψει του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πολύ περισσότερο, όταν ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τόσα οικονομικά προβλήματα που ασφαλώς απαιτούνται άμεση επιλύση ή έστω ικανή διαχείριση. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 13 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο (δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα ο τόπος και η ώρα) και σκοπός είναι να δώσουν το παρόν όσο περισσότεροι γίνεται!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook