Υπομονή ως την Δευτέρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Υπομονή ως την Δευτέρα θα κάνει ο ΟΦΗ, ο οποίος μαζί με τις άλλες 5 ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν περιμένει να μάθει την ποινή και αισιοδοξεί για την τροποποίηση της. 

Λογω των όσων συνέβησαν χθες στην Super League μετά το “ντου” των οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία της Διοργανώτριας Αρχής, όλες οι μη αδειοδοτημένες ομάδες, μαζί φυσικά και ο ΟΦΗ κάνουν ακόμα κάποιες μέρες υπομονή μέχρι να μάθουν για την τιμωρία τους.

Πριν την συνεδρίαση,  στην σύσκεψη που έκαναν οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, φαίνεται ότι κατέληξαν  στην πλήρη αναστολή των ποινών της αδειοδότησης και της εξέτασης ενός  νέου πλαισίου. Σε αυτή την πρόταση συμφώνησαν όλες οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν (ΟΦΗ, ΑΕΚ, Αρης, Κέρκυρα,ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος.)

Η πρόταση αυτή θα τεθεί στην συνεδρίαση της επόμενης Δευτέρας στην Σούπερ Λίγκ, για να ληφθεί απόφαση και να γίνει η σχετική πρόταση στην ΕΠΟ. Για να περάσει πάντως η πρόταση αυτή, σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 20) , τα ¾ των παριστάμενων και το θέμα να παραπεμφθεί σε ΓΣ όπου απαιτείται το 50% + 1.

Αυτό το σενάριο συζητούνταν έντονα τις τελευταίες ώρες στους κόλπους της Λίγκας, αφού για να ελαφρύνει η απόφαση θα πρέπει να ψηφίσουν οι 12 από τις 16 ομάδες – μέλη του συνεταιρισμού. Και αυτή τη στιγμή οι άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες είναι οι έξι που δεν πήραν αδειοδότηση.

Ομάδες που αδειοδοτήθηκαν όπως ο Αστέρας Τρίπολης συμφωνούν με τη ελάφρυνση των ποινών αλλά όχι με την κατάργησή τους. Ο ΠΑΟΚ είναι αντίθετος με οποιαδήποτε νέα αλλαγή. Η Ξάνθη προτείνει ή να τιμωρηθούν και οι ομάδες που πήραν αδειοδότηση ή να μην τιμωρηθεί καμία!

Η συνεδρίαση της Δευτέρας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον όπου και θα γίνει γνωστή η τελικη απόφαση για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook