Σε νέα Γ.Σ. πάει ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την διεξαγωγή νέας Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την ανάδειξη νέας διοίκησης αποφάσισε σήμερα το απόγευμα η Διοικούσα Επιτροπή – κάτι που βάσει  νόμου θα γίνει έπειτα από 20 ημέρες.

Σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ απόφασισε την διεξαγωγή γενικής συνέλευσης ώστε να προχωρήσει η ομάδα και παράλληλα να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Όπως αποδείχθηκε – μετά και την σημερινή απόφαση – τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής αποφάσισαν ότι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να… προχωρήσει με το υπάρχον διοικητικό σχήμα μιας και το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Παρ’ όλα αυτά, σε σχέση με το ΔΣ της Τρίτης, σήμερα το κλίμα ήταν πολύ καλύτερο και δεν επικράτησαν οι εντάσεις που υπήρχαν και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή της. Στο σημερινό συμβούλιο δεν αποφασίστηκε η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης και όπως έγινε γνωστό, είτε θα γίνει έπειτα από 20 ημέρες – όπως ορίζει ο νόμος – είτε θα την ανακοινώσει ο Σήφης Κορωνάκης.

Βέβαια, απαιτείται η άμεση διεξαγωγή της Γενικής συνέλευσης ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αφού αν… ξεχάσουν να την ορίσουν, ο ΟΦΗ κινδυνεύει να μείνει χωρίς παίκτες, χωρίς προπονητή και να τον “βουλιάξουν” τα χρέη και οι οφειλές!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook