«Έσπασαν» τα τηλέφωνα αγανακτισμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απόφαση του Σήφη Κορωνάκη για μη έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 4, 5 και 8 είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη δεκάδων, αγανακτισμένων οπαδών του ΟΦΗ που «έσπασαν» τα τηλέφωνα στο «Βαρδινογιάννειο».

Η απόφαση να μην υπάρχουν διαρκείας στο μισό γήπεδο της επόμενης περιόδου σκόρπισε, όπως ήταν φυσιολογικό, αγανάκτηση και απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ. Μια απόφαση που αφαιρεί το δικαίωμα από τους φιλάθλους του ΟΦΗ που δεν μπορούσαν να βγάζουν από την τσέπη τους 300 και 400 ευρώ για να πάρουν ένα διαρκείας αλλά αντιθέτως δίνοντας 50 και 100 μπορούσαν να δουν τα παιχνίδια ολόκληρης της χρονιάς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, το πρωί της Παρασκευής τα τηλέφωνα στο «Βαρδινογιάννειο» δεν σταμάτησαν να χτυπούν από αγανακτισμένους φιλάθλους του ΟΦΗ που ζητούσαν να μάθουν τους λόγους αυτής της απόφασης! Όπως γίνεται κατανοητό, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ δεν μπορούσαν να απαντήσουν αφού αυτό ήταν μια προσωπική απόφαση του Σήφη Κορωνάκη.

Η απογοήτευση και η πίκρα που έχει κυριεύσει τον κόσμο του ΟΦΗ αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για αγορά εισιτηρίων διαρκείας και όπως όλα δείχνουν φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook