Συνάντηση με ηχηρές απουσίες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρκετές προτάσεις στην σημερινή συνάντηση με το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι πως ο ΟΦΗ θα οδηγηθεί σε Γ.Σ.  ώστε να προκύψει ψηφοδέλτιο και να αναδειχθεί νέα διοίκηση.

Η συνάντηση “για την σωτηρία του ΟΦΗ”,  η οποία προέκυψε με πρωτοβουλία του προέδρου της Δ.Ε.  του ΟΦΗ, Σήφη Κορωνάκη δεν είχε την ανταπόκριση που θα περίμενε κανείς καθώς υπήρξαν αρκετές απουσίας καθώς αρκετοί από τους εκπροσώπους των αρχών του Ηρακλείου, βουλευτές, μεγαλομετόχους και παλιούς παράγοντες που προσκλήθηκαν, λίγοι ανταποκρίθηκαν

Στην πλειοψηφία όσοι βρέθηκαν ήταν παλαίμαχοι. Απο την Δ.Ε του ΟΦΗ, παρόντες είναι ήταν οι Σήφης Κορωνακης και Γιώργος Ξενικάκης.

Από τους πρώην προέδρους της ομάδας στην συνάντηση βρέθηκα νοι Γιάννης Παπαματθαιάκης και Χρήστος Μιχαλόπουλος. Παρών ήταν επίσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου αλλά και οι πρώην παράγοντες της ομάδας Δημήτρης Παπαματθαιάκης, Μανώλης Παπαματθαιάκης, Βαγγέλης Αποστολάκης, Μανώλης Κουμαντάκης, Κώστας Ρεπενάκης.

Στην συνάντηση βρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων του ΟΦΗ, Μανώλης Πατεμτζής.

Αρχικά ο Σήφης Κορωνάκης έκανε μια αναδρομή των οικονομικών στοιχείων του ΟΦΗ επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όσα ειπώθηκαν προ ημερών. “Όσοι με ακούσετε χρειάζεται να έχετε γερό στομάχι” τόνισε αρχικά.

Επιστολή στον Σήφη Κορωνάκη έχει στείλει ο Φανούρης Βατσινάς (διαβάστε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ), ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν βρέθηκε στην συνάντηση.

Ο Κώστα Ρεπανάκης πήρε στην συνέχεια τον λόγο και  άσκησε δριμύ κριτική στις διοικήσεις των τελευταίων τριων χρόνων. “Εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί. Η ηγεσία των τριών τελευταίων τριών χρόνων έπρεπε να είναι εδώ αλλά εξαφανίστηκαν” τόνισε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μανώλης Πατεμτζής, ο οποίος δήλωσε: “‘Βλέπαμε φαντάσματα τα τελευταία χρόνια. Η ΕΠΟ, όλοι οι εκτός από εμάς τους ίδιους. Ο ΟΦΗ θέλει τεχνοκράτες που να κοιτάξουν όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον ώστε να υπάρχει αυτό. Παίζαμε φιλικό με τον ΠΟΑ και δεν είχαμε νερό. Αυτό δεν είναι  ΟΦΗ είναι κάτι άλλο”  δήλωσε.

Έπειτα ο πρώην προέδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Παπαματθαιάκη πρότεινε στον ΟΦΗ να απευθυνθούν πάλι οι παλιοί παράγοντες στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.” Θα πρέπει να βρεθούμε οι παλιοι παράγοντες και να πάμε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Όλοι εμείς που υπηρετήσαμε επί εποχής Βαρδινογιάννη μας αντιμετωπίζετε σας αποδιοπομπαίους τράγους. Έχετε εντύπωση πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες σαν τον Αρώνη, τον Ρεπανάκη και άλλους; Μας έθιξαν επειδή υπηρετήσαμε επί εποχής Bαρδινογιάννη. Ο Κος Ρεπανάκης είπε να μην αφήσουμε την ομάδα να βυθίζεται. Από το 2001 που δεν είμαι στα διοικητικά του συλλόγου δεν σταμάτησα να ασχολούμαι με την ομάδα και να ενδιαφέρομαι. Σήμερα πήγα στα γραφεία της ομάδας  και έφυγα κλαίγοντας . Φθάσαμε ο ΟΦΗ να είναι αποδιοπομπαίος τράγος. Αν δεν βρεθεί επενδυτής δεν υπάρχει σωτηρία . Ο Βαρδής ρωτάει γιατί σχίστηκε η φωτογραφία του Θόδωρα. Ο Θόδωρας ήταν μεγάλος Ομιλίτης. Εγώ δεν έχω χρήματα αλλά έχω την διάθεση να τρέξω για να βοηθήσω τον ΟΦΗ” δήλωσε.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook