Δριμύ κατηγορώ του Ρεπανάκη στις προηγούμενες διοικήσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δριμεία κριτική άσκησε ο Κώστας Ρεπανάκης βάλλοντας κατά των προηγούμενων διοικήσεων του ΟΦΗ τονίζοντας ότι έπρεπε να βρίσκονται στην συνάντηση για να ενημερώσουν τον κόσμο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος παράγονταςΘέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είσαστε σήμερα εδώ. Πραγματικά, αυτοί που είναι εδώ δείχνουν ότι είναι Ομιλήτες. Λυπάμαι πάρα πολύ που λείπει η ηγεσία των τελευταίων 3 ετών. Αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να είναι σήμερα εδώ γιατί αυτό που έκανε ο Σήφης Κορωνάκης ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Η ηγεσία των 3 τελευταίων ετών έχει κάνει δύο ΓΣ αποτυχημένες. Η ηγεσία έχει διορίσει δύο φορές πρόσωπα στο πρωτοδικείο και η ίδια η ηγεσία διόρισε ως πρόεδρο τον Σήφη Κορωνάκη. Έβαλαν τον άνθρωπο σε μια κατάσταση και μετά τον παράτησαν. Από αγάπη προς το σωματείο, είδε κάποια πράγματα που σήμερα τα καταγγέλλει. Δεν μπορώ να πάρω θέση για αυτά τα πράγματα και θα μιλήσω μόνο για τα διοικητικά. Είμαι ΟΦΗ για 37 ολόκληρα χρόνια.
Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΟΦΗ την βρήκαμε το 1979. Και τότε είχαν λίγοι τα χρήματα, όπως και τώρα. Αυτοί που ήταν στον ΟΦΗ τα 3 τελευταία χρόνια έπρεπε να βρουν επενδυτές για τον σύλλογο. Και εμείς τότε ήμασταν μικροί επιχειρηματίες ψάχνοντας έναν άνθρωπο που έβαζε στην ομάδα λετά για 30 χρόνια. Αυτό έπρεπε να γίνει και τα 3 τελευταία χρόνια. Σε μια τελευταία συνάντηση, τους είχα ρωτήσει αν γνώριζαν που ανήκει η ομάδα. Η ηγεσία των 3 τελευταίων ετών έπρεπε να είναι εδώ και να εξηγήσει όλα αυτά τα πράγματα. Και αν δεν ήθελε να εξηγήσει, να δώσει τουλάχιστον μια λύση. Εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ήταν Ομιλήτες και βοήθησαν στην πολυμετοχικότητα.
Εγώ συμφωνώ με την πρόταση του Σήφη Κορωνάκη ότι πρέπει να γίνει μια ΓΣ ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να δοθεί μια λύση. Αυτή η ηγεσία πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο πως μεγάλωσε το χρέος του ΟΦΗ τα 3 τελευταία χρόνια και να μας πουν τι ακριβώς συνέβη. Πρέπει να πάρει θέση ο καθένας από εμάς. Εμείς θα την βρούμε την άκρη. Συμφωνώ με την πρόταση για να κατεβαίνει η ομάδα κάθε χρόνο μια κατηγορία. Να έρθουν να ξεκαθαρίσουν στον κόσμο και εκείνη την στιγμή οι Ομιλήτες θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook