Αύριο το συμβούλιο της Διοικούσας που κρίνει και το άμεσο μέλλον!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αύριο το απόγευμα θα συνεδριάσει τελικά η Διοικούσα Επιτροπή με τις αποφάσεις να είναι οριακές μιας και ο χρόνος περνάει όμως αποτέλεσμα δεν υπάρχει!

Στις 6.00, το απόγευμα της Παρασκευής θα συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή προκειμένου να πάρει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το άμεσο μέλλον του ΟΦΗ και παράλληλα να ξεκινήσει ένας υποτυπώδης σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι ανοικτές υποθέσεις για τον ΟΦΗ είναι αρκετές και ασφαλώς πρέπει να παρθούν αποφάσεις όπου δεν επιτρέπονται λάθη.

Ήδη, συμπληρώσαμε το πρώτο 15νθημερο του Ιουνίου και ο ΟΦΗ δεν γνωρίζει τι θα κάνει με το θέμα προπονητή αλλά και με τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι καμία ομάδα της Σούπερ Λιγκ – με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη – δεν έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά ως απόρροια της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ προετοιμάζονται για ένα διοικητικό συμβούλιο όπου ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η στάση του Σήφη Κορωνάκη μετά την χθεσινή συνάντηση. Βέβαια, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποφάσεις που θα παρθούν για τη νέα χρονιά αφού αρχικά πρέπει να οριστεί ημερομηνία γενικής συνέλευσης και στην συνέχεια να δουν στην ομάδα τι θα κάνουν με την υπόθεση Αναστόπουλου. Άλλωστε, από την στιγμή που δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα της αλλαγής των ποινών, τα “χέρια” των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι δεμένα καθώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook