Απίστευτες «γκάφες» από Κορωνάκη – αποκάλυψε ότι έχει κάνει μεταγραφή και προτείνει προετοιμασία στο «Βαρδινογιάννειο»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ΟΦΗ δείχνοντας πλέον ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Με τηλεφωνική του παρέμβαση στον Athletic Radio 104,2, και με αφορμή το θέμα των αδειοδοτήσεων, ο Σήφης Κορωνάκης αποκάλυψε ότι έχει κάνει ήδη την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ ενώ πρότεινε να γίνει η προετοιμασία στο “Βαρδινογιάννειο”!

Ο πρόεδρος της Διοικούσας αναφερόμενος στα σχέδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αποκάλυψε ότι ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με νεαρό ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ: “Έχουμε κλείσει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή 20 χρονών που τον είχαμε στα πόδια μας και έφυγε. Όμως, τώρα επιστρέφει και με δουλειά μπορεί να κάνει και μεταγραφή σε λίγα χρόνια”!!!

Και ενώ την ίδια ώρα δεν γνωρίζει κανένας ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΟΦΗ ενώ ο Σήφης Κορωνάκης αναφερόμενος στο θέμα Αναστόπουλου τόνισε ότι “σήμερα, το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει κλείσει το θέμα, θετικά ή αρνητικά”.

Πάντως, η τοποθέτηση που προκάλεσε αίσθηση, φανερώνοντας παράλληλα το απόλυτο σημείο εξαθλίωσης του ΟΦΗ, αφορούσε τον τόπο που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας. Ο Σήφης Κορωνάκης είπε πως “η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 5 Ιουλίου και προτείνω να γίνει στο “Βαρδινογιάννειο”. Δεν έχει Καρπενήσι και Σεϋχέλλες αφού δεν έχουμε λεφτά. Δεν λείπει τίποτα από το “Βαρδινογιάννειο”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook