Σε ρυθμούς Γ.Σ κινείται πλέον ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Όμως μέχρι τις 9 Ιουλίου θα πρέπει να δρομολογηθούν τα θέματα που αφορούν στιν σχεδιασμό της ομάδας.

Στις 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά όπως αποφασίστηκε χθες από την Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ η Γενική Συνέλευση της κρητικής ομάδα. Μέχρι τότε όμως, αφού το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο, θα πρέπει να έχουν δρομολογηθεί όλα τα “ανοικτά” θέματα και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός των “ασπρόμαυρων” ο οποίος έχει καθυστερήσει.

Ναι μεν, ο ΟΦΗ πλέον βρίσκεται και επίσημα σε… προεκλογική περίοδο, για να μπούμε και στο κλίμα των ημερών, και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι διοικητικές ζυμώσεις ώστε να προκύψει ψηφοδέλτιο και μετά την Γ.Σ. να υπάρξει διοίκηση στον ΟΦΗ αλλά τα στάσιμα θέματα της ομάδας δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ ακόμα.

Φυσικά σημαντική για τις τελικές αποφάσεις στην κρητική ΠΑΕ θα είναι η διεξαγωγή της Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ, που ακόμα δεν έχει οριστεί, οταν και θα μάθει την τελική της ποινή για την μη αδειοδότηση της και το αν θα μπορέσει να κάνει ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφές.

Στον ΟΦΗ αποφάσισαν πάντως να μην αποδεχτούν την πρόταση των υπόλοιπων 5 ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν και προτείνουν: Ελεύθερες μεταγραφές Ελλήνων και ξένων παικτών μέχρι 24 χρονών και συνολικά 5 μεταγραφές και ανανεώσεις.

Το θέμα παραμονής ή όχι του Νίκου Αναστόπουλου αναμένεται να ξεκαθαριστεί τις προσεχείς ημέρες ενώ όσον αφορά στους παίκτες δεν θα κλείσει κανένας μεχρι την Γ.Σ. 

Το σίγουρο είναι οτι ο χρόνος περνάει και τα εκκρεμή ζητήματα της ομάδας (προπονητής, μεταγραφές και στελέχωσης ρόστερ, αθλητικό κέντρο για προετοιμασία) παραμένουν στην αναμονή με την αγωνία να χτυπάει “κόκκινο” ενόψει και των διοικητικών εξελίξεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook