Έρχεται μία ακόμα βδομάδα αβεβαιότητας στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Αν και ο Σήφης Κορωνάκης δήλωσε οτι: “Δεν μπορούμε να περιμένουμε 20 μέρες, γιατί η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία”, τα πάντα στον ΟΦΗ είναι στην αναμονή και την αβεβαιότητα. 

Και οι μέρες περνάνε για τον ΟΦΗ… αργά και βασανιστικά χωρίς να υπάρχει η παραμικρη εξέλιξη σε όλα τα τρέχοντα “καυτά” θέματα της κρητικής ομάδας. Και η αβεβαιότητα συνεχίζεται όπως και η αγωνιά στις τάξεις των φίλων της κρητικής ομάδας που αγωνιούν για την επόμενη μέρα και τον ΟΦΗ της νέας σεζόν…

Μέχρι τις 9 Ιουλίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, το χρονικό διάστημα είναι μεγάλο, και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε όλα τα “ανοικτά” θέματα της κρητικής ομάδας αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει επιτέλους ο σχεδιασμός των “ασπρόμαυρων” ο οποίος έχει καθυστερήσει.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε της ΠΑΕ ΟΦΗ Σήης Κορωνάκης τόνισε άλλωστε: “Δεν μπορούμε να περιμένουμε 20 μέρες, γιατί η ομάδα θα πρέπει στις 5 Ιουλίου να ξεκινήσει προετοιμασία”.

Το πλάνο του περιλαμβάνει προετοιμασία στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Κρήτης που μετέχουν στις εθνικές κατηγορίες ενώ την ίδια ώρα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής διαφωνούν για το κατά πόσο η σημερινή διοίκηση θα δεσμεύσει με τις αποφάσεις της εκείνη που θα προκύψει στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της 9ης Ιουλίου.

Εννοείται πως στον ΟΦΗ περιμένουν και την διεξαγωγή της Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ, που ακόμα δεν έχει οριστεί, για το αν θα μπορέσει να κάνει ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφές αφού δεν έχει καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση.

Ενώ και το θέμα του προπονητή παραμένει σε εκκρεμότητα και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν χωρίς να υπάρχει κάτι “χειροπιαστό” και κάποια εξέλιξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook