Aνοιχτά αρκετά μέτωπα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

H Γ.Σ του ΟΦΗ αργεί ακόμα και εξακολουθεί να κρατάει στο “ψυγείο” τα “ανοικτά” ζητήματα της ομάδας.

Αρκετή υπομονή θα πρέπει να κάνουν ακόμα οι φίλοι του ΟΦΗ αφού δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη σε όλα τα τρέχοντα θέματα της κρητικής ομάδας.

Ο σχεδιασμός των “ασπρόμαυρων” έχει καθυστερήσει και τα πάντα ισορροπούν σε ένα τεντωμένο σκοινί… Μία μάχη με τον χρόνο που κάθε μέρα που περνάει γίνεται και πιο δύσκολη…

Η αγωνία έγκειται κυρίως στο πλάνο που θα ακολουθήσει η κρητική ομάδα και τις αποφάσεις που θα ληφθούν για την επόμενη μέρα αφού δεν μπορούν να περιμένουν τα πάντα μέχρι την Γ.Σ. Πάντως τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής διαφωνούν για το κατά πόσο η σημερινή διοίκηση θα δεσμεύσει με τις αποφάσεις της εκείνη που θα προκύψει στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου.

Η διεξαγωγή της Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ ακόμα δεν έχει οριστεί και στον ΟΦΗ δεν γνωρίζουν αν θα μπορέσουν να κάνουν ανανεώσεις συμβολαίων και μεταγραφές λόγω της μη αδειοδότησης του. Παίκτες είναι στο … περίμενε και κανείς δεν ξέρει τι και πότε θα γίνει. 

“Ανοικτό” και το θέμα του προπονητή που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πάντως τις προσεχείς μέρες.

Οι ζυμώσεις και οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν τις προσεχείς ημέρες με την ελπίδα να δοθεί ένα τέλος στην αβεβαιότητα που υπάρχει και να αρχίσουν να δρομολογούνται τα  εκκρεμή ζητήματα που καλούνται να βρουν λύσεις ….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook