Μπούρμπος στο Gentikoule: «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν μένω στον ΟΦΗ»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνηθισμένος να μιλάει πάντα με την γλώσσα της αλήθειας, ο Χρήστος Μπούρμπος ξεσπαθώνει μέσω του Gentikoule και αποκαλύπτει τις σκέψεις του λέγοντας: “Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα μείνω στον ΟΦΗ”!

Ο 29χρονος δεξιός μπακ του ΟΦΗ είναι ένας από τους παίκτες που κράτησαν ενωμένα τα αποδυτήρια κατά την διάρκεια της περσινής, δύσκολης, περιόδου και αναμφίβολα  έδειξε και ο ίδιος κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος. Πλέον, με την κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο, ο Χρήστος Μπούρμπος μιλάει στο Gentikoule και… “ανοίγει” την πόρτα της εξόδου από τον ΟΦΗ!

«Ο Ιούνιος κοντεύει να ολοκληρωθεί και κανένας μας δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει τη νέα χρονιά. Μας ξεφτιλίζουν σαν ανθρώπους και δεν ενδιαφέρεται κανένας από τον ΟΦΗ. Εγώ είμαι εκτός Κρήτης, με παίρνουν τηλέφωνο και με απειλούν ότι θα μου πετάξουν στον δρόμο τα πράγματα μου επειδή στην ομάδα δεν υπάρχει κανένας» λέει αρχικά ο Μπούρμπος που ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο έμπειρος μπακ του ΟΦΗ τονίζει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση και για πρώτη φορά κάνει γνωστές τις σκέψεις του αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα. «Είμαι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα και παρά το γεγονός ότι δεν πήραμε αδειοδότηση, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από τον ΟΦΗ. Έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και είμαι αποφασισμένος να μείνω για να παλέψω. Όμως δεν μπορώ να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν μπορώ να μείνω στον ΟΦΗ με αυτήν την κατάσταση. Η ομάδα διαλύεται και δεν ασχολείται κανένας. Η ομάδα έχει ανάγκη από συσπείρωση όμως ο καθένας λέει και κάνει τα δικά του» είναι τα λόγια του 29χρονου αμυντικού μιλώντας στο Gentikoule. 

Πλέον, με τον ΟΦΗ να οδηγείται σε δύσκολα μονοπάτια, θεωρείται βέβαιο ότι ο Χρήστος Μπούρμπος δεν θα είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που θα εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα βλέποντας ότι δεν υπάρχει… μέλλον. Όλα πλέον στην ομάδα βρίσκονται σε ένα τεντωμένο σχοινί και οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook