Ο καπετάνιος πηδάει πάντα τελευταίος…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την προπονητολογία που ξέσπασε τα τελευταία 24ωρα προσπαθώντας να μπει στο μυαλό του Νίκου Αναστόπουλου.

Φτάνουμε στα τέλη Ιούνη και ο διασυρμός του ΟΦΗ συνεχίζεται και μάλιστα χωρίς κατήφορο. Είναι δεδομένο πως αυτή η άπνοια θα συνεχιστεί μέχρι και τις 11 Ιουλίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. που θα κρίνει και τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το μείζον θέμα – από αγωνιστικής πλευράς – που απασχολεί τον ΟΦΗ είναι αυτό της παραμονής (ή μη) του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Και στην συνέχεια, ακολουθούν τα ζητήματα των ποδοσφαιριστών. Το τι θα κάνει ο «Αναστό», είναι εύκολο να προβλεφτεί μιας και η δική του επιθυμία είναι να παραμείνει στον ΟΦΗ. Αυτό έδειξε άλλωστε και όταν τον προσέγγισαν ομάδες όπως η Βέροια και η Κέρκυρα που θέλησαν να συνεργαστούν μαζί του. Ωστόσο, στην παρούσα φάση και ο ίδιος εμφανίζεται με «δεμένα χέρια» αφού δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του στον ΟΦΗ.

Το να μιλήσει με τον Σήφη Κορωνάκη και να κάνει μια συζήτηση φιλολογικού ενδιαφέροντος δεν προϋποθέτει τίποτα απολύτως για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Γιατί πολύ απλά ο Σήφης Κορωνάκης δεν θα βρίσκεται στην θέση του προέδρου την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχοντας κάνει σαφή την θέση του για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Κατά συνέπεια μια συνάντηση Κορωνάκη – Αναστόπουλου δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα μιας και την 11η Ιουλίου μπορεί να προκύψει νέα διοίκηση που – μιλώντας υποθετικά – να μην θέλει τον τελευταίο στον πάγκο της ομάδας. Έτσι αυτομάτως, όλα όσα έχουν σχεδιαστεί θα καταρρεύσουν αυτομάτως.

Ο ίδιος ο Αναστόπουλος είναι δεδομένο ότι θα κρατήσει στάση αναμονής μέχρι και εκείνη την ημέρα περιμένοντας να δει τη νέα διοίκηση που θα προκύψει. Εφόσον δεν υπάρξει αποτέλεσμα και η νέα διοίκηση θελήσει να χαράξει άλλο δρόμο τότε και εκείνος θα φύγει. Απλά, θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει. Σαν κύριος, όπως ήρθε και σαν κύριος…

Το «ρεζουμέ» της υπόθεσης είναι ότι ο Νίκος Αναστόπουλος δεν πρόκειται να κάνει βήμα για την επόμενη σαιζόν δίχως να γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει. Άλλωστε, ο ίδιος είναι εκείνος που εκτίθεται στα μάτια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που επικοινωνούν μαζί του καθημερινά. Εκείνος είναι που τους συνιστά να κάνουν υπομονή περιμένοντας τα νεότερα.

Όσον αφορά το τι θα κάνει ο Σήφης Κορωνάκης; Ο ίδιος με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 σκοπεύει να προχωρήσει στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Έστω και αν τις τελευταίες ημέρες το… έχει γυρίσει το παιχνίδι.

Για την χθεσινή αποκάλυψη του Gentikoule, οφείλουμε να πούμε ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΟΦΗ σε συνάντηση με γνωστούς φιλάθλους της ομάδας… ισχυρίστηκε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Γιάννη Πετράκη.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό μιας και είναι κύριος με «κάπα» κεφαλαίο. Χαρακτήρας – διαμάντι με ήθος, ο Γιάννης Πετράκης δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει ή έστω να προχωρήσει σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ από την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει τόσο το θέμα του Αναστόπουλου όσο και η παραμονή του στον ΑΟ Χανιά.

Ο Σήφης Κορωνάκης μπορεί να διαψεύδει το ρεπορτάζ του Gentikoule όμως ας φρόντιζε και εκείνος να μην εμφανίζεται φειδωλός στις δηλώσεις του με τον κόσμο της ομάδας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook