Tην Δευτέρα η συνάντηση Αναστόπουλου-Κορωνάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την Δευτέρα μετατέθηκε η συνάντηση του Σήφη Κορωνάκη με τον Νίκο Αναστόπουλο. Οι δύο πλευρές δεν είχαν την ευκαιρία να  συναντηθούν σήμερα όπως ήταν προγραμματισμένο κάτι που τελικά θα γίνει αύριο.

Ο Σήφης Κορωνάκης αναμένεται να αναλύσει στον 54χρονο τεχνικό τα πλάνα της διοίκησης για τη νέα σεζόν, όπου ως γνωστόν θα υπάρχει ένα χαμηλό μπάτζετ ενώ είναι δεδομένο πως η πρόταση στον Αναστόπουλο θα είναι με μειωμένες αποδοχές.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πάντως φαίνεται να έχει εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του δεν προτίθεται να πάρει καμία απόφαση πριν την κρίσιμη Γ.Σ. της ομάδας που έχει οριστεί στις 11 Ιουλίου.

Όπως ενημέρωσε η επίσημη η επίσημε ιστοσελίδα της ομάδας

Λόγω αντικειμενικών  δυσκολιών δεν έγινε σήμερα η συνάντηση του προέδρου του ΟΦΗ κ. Σήφη Κορωνάκη με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο.

Η συνάντηση έχει προγραμματισθεί για αύριο στις 11:00.
Στο μεταξύ ο πρόεδρος του ΟΦΗ με αφορμή την αυριανή συνάντηση δήλωσε:
Ο ΟΦΗ πρέπει να προχωρήσει. Ξεκινάμε με το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια θα πάμε στο θέμα των παικτών. Περιμένουμε την γενική συνέλευση της λίγκας την Τετάρτη για να μάθουμε τελικά εάν θα ικανοποιηθεί το αίτημα που έχει τεθεί ή εάν θα ισχύσει η γνωστή απόφαση για τις ομάδες που δεν έχουν πάρει αδειοότησης. Το έχω πει και θα το επαναλάβω και σήμερα ότι είμαστε υποχρεωμένοι στους παίκτες που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα του ΟΦΗ. ΟΛΟΙ οι παίκτες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και υλοποίησαν το στόχο που είχε τεθεί. Με όλους τους παίκτες που έχουν λήξει τα συμβόλαια θα συναντηθεί η διοίκηση για να κλείσουμε την οικονομική εκκρεμότητα που έχουμε μαζί τους. Ο ΟΦΗ οφείλει χρήματα στους παίκτες και η διοίκηση έχει στόχο να τους τα εξασφαλίσει καταθέτοντας τους σχετική πρόταση. Ηδη η διοίκηση συγκεντρώνει πληροφορίες για παίκτες που μας έχουν προτρείνει. Οι επιλογές που θα γίνουν θα εξεταστούν σε συνεργασία με το προπονητή σε όλες τις παραμέτρους. Αυτό που θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το φίλαθλο κόσμο είναι ότι δεν θα γίνει καμία σπατάλη και συγχρόνως θα προωθηθούν όλα τα θέματα. Ηδη προχωρεί το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, ο ιματισμός και θέματα που έχουν στόχο να δημιουργήσουν έσοδα στην εταιρεία. Για όποια οριστική απόφαση θα πάρουμε θα ενημερώνεται αμέσως ο φίλαθλος κόσμος.”

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook