Τετ-α-τετ Κορωνάκη-Αναστόπουλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνάντηση με τον τεχνικό του ΟΦΗ, Νίκο Αναστόπουλο θα έχει σήμερα ο Σήφης Κορωνάκης, όπου και ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΟΦΗ θα του μιλήσει για το πλάνο της νέας σεζόν.

Από αναβολή σε αναβολή πήγαινε η συνάντηση των δύο αντρών, ωστόσο σήμερα στις 11 όπως είναι προγραμματισμένο αναμένεται να γίνει κανονικά η συνάντηση. Ο Σήφης Κορωνάκης αναμένεται να αναλύσει στον 54χρονο τεχνικό τα πλάνα της διοίκησης για τη νέα σεζόν, όπου ως γνωστόν θα υπάρχει ένα χαμηλό μπάτζετ ενώ είναι δεδομένο πως η πρόταση στον Αναστόπουλο θα είναι με μειωμένες αποδοχές.Επίσης ο πρόεδρος του ΟΦΗ αναμένεται να ξεκαθαρίσει στον “αλενατόρε” πως δεν μίλησε ποτέ για διάδοχη λύση στο “τιμόνι” της ομάδας και έτσι να λυθεί η όποια παρεξήγηση μπορεί να είχε δημιουργηθεί.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πάντως φαίνεται να έχει εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του δεν προτίθεται να πάρει καμία απόφαση πριν την κρίσιμη Γ.Σ. της ομάδας που έχει οριστεί στις 11 Ιουλίου καθώς επισημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει συζήτηση επί της ουσίας εφόσον προκύψει και νέο διοικητικό σχήμα.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook