Περιμένοντας την απόφαση

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Και ενώ το θέμα της παραμονής ή όχι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου παραμένει “ανοικτό” και με τις χθεσινές ένθεν κακείθεν δηλώσεις, φάνηκε για μία ακόμη φορά οτι στον ΟΦΗ η Γ.Σ της 11ης Ιουλίου κρίνεται επιβεβλημένη, η αυριανή Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ είναι σημαντική για τις όποιες αποφάσεις τελικά ληφθούν στην κρητική ΠΑΕ.

Οι αποφάσεις της Σούπερ Λίγκ θα δείξουν ένα δρόμο για το πως μπορεί να κινηθεί ο ΟΦΗ για να κάνει τον σχεδιασμό του. Θα μάθει αν θα ισχύσουν τελικά οι ποινές για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες ή αν θα αλλάξουν, όπως είναι το αναμενόμενο, και τι θα μπορεί να κάνει στο θέμα των ανανεώσεων και των μεταγραφών.

Απόφαση για το μέλλον του Αναστόπουλου στον ΟΦΗ  δεν μπορεί να ληφθεί, από τη στιγμή που εκκρεμεί και η Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου, η οποία και θα αναδείξει τη νέα διοίκηση.

Συνεπώς το προσεχές διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το καλοκαίρι αναμένεται “καυτό” στον ΟΦΗ και όχι μόνο λόγω της φυσιολογικά υψηλής για την εποχή  θερμοκρασίας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook