Μαθαίνει την απόφαση για τους μη αδειοδοτούμενους

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Στην Γ.Σ. της Super League η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συνεταιρισμού στις 14:00 χτυπάει η καρδιά του ΟΦΗ, εκεί η Κρητική ομάδα θα μάθει την απόφαση για τις μη αδειοδοτούμενες ομάδες.

Η έκτακτη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας  πραγματοποιείται κυρίωςγια το θέμα των αδειοδοτήσεων, αλλά και αρκετών ακόμη οικονομικών ζητημάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα, η πρόταση της ΑΕΚ για 3 μεταγραφές και 2 ανανεώσεις είναι η επικρατέστερη να περάσει ως μέτρο αλλαγής για τις ομάδες που δεν πήραν άδεια συμμετοχής.

Ακόμα οι ομάδες αναμένεται να έχουν το δικαίωμα να κάνουν απεριόριστο αριθμό μεταγραφών μέχρι 22 χρονών και από εκεί και πέρα θα έχουν δικαίωμα να κάνουν 3 ακόμα αλλά και δύο ανανεώσεις συμβολαίων χωρίς ηλικιακό περιορισμό.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Super League έχουν ως εξής:

1. Προτάσεις ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού ως προς την αναδιαμόρφωση των συνεπειών εκ της μη λήψης άδειας, για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 καθώς και την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ, 2012 – 13.

2. Συμβατικές σχέσεις του συνεταιρισμού με τον Όμιλο Forthnet.

3. Συζητήσεις με τον Π.Σ.Α.Π. και την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αναφορικά με την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων ποδοσφαιριστών – ΠΑΕ & TAΠ (τροποποίηση Κ.Ι.Μ. και εν ισχύ Σ.Σ.Ε.) & σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Κέρκυρα, αναφορικά με προσφυγές ποδοσφαιριστών.

4. Αίτημα ΠΑΕ Α.Ε.Κ. περί έναρξης διαβούλευσης της Super League με το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με συγκεκριμένη πρόταση περί ρύθμισης αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων δόσεων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών προς το Ελληνικό Δημόσιο.

5. Διάφορα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook