«Ναι» της ΕΠΟ στην αλλαγή των ποινών – «Όχι» στην αύξηση των ομάδων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θετική είναι η ΕΠΟ στο αίτημα των έξι ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν ώστε να αλλάξουν οι ποινές ενώ αντίθετα η Ομοσπονδία είναι αρνητική στην πρόταση του Εργοτέλη για αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Για συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και των ομάδων που έχουν υποβιβαστεί, δηλαδή τον Εργοτέλη, τη Δόξα Δράμας, και τον Παναιτωλικό, κάνουν λόγο οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με  αυτές στην συνάντηση από την πλευρά της Λίγκας παρόντες ήταν οι Μποροβήλος, Παπουτσάκης, Κωστούλας, Οικονομάκης και από την ΕΠΟ ο Σ. Πιλάβιος.

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης – δηλαδή να γίνει το νέο πρωτάθλημα με 19 ομάδες- η ΕΠΟ εμφανίστηκε αρνητική λόγω του ότι η πρόταση προσκρούει στους κανονισμού του ποδοσφαίρου και στο νόμο. Η αντιπρότασή της είναι σε περίπτωση αναδιάρθρωσης να ισχύσει από τη σεζόν 2013 – 14. Η στάση της ΕΠΟ ανάβει «κόκκινο» σε ομάδες  όπως  ο Εργοτέλης που κατέθεσε την πρόταση, ο Παναιτωλικός και η Δόξα Δράμας.

Αντίθετα η ΕΠΟ είναι θετική για την μετατροπή των ποινών  για τις έξι ομάδες (ΑΕΚ, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα) που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Στη ΓΣ  που διεξάγεται αυτήν την ώρα θα ληφθεί οριστική απόφαση για τον αριθμό των μεταγραφών και ανανεώσεων που μπορούν να κάνουν οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση.

πηγή: soccerplus

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook