Μπούρμπος στο Gentikoule: «Αν μείνουμε, θα μείνουμε λόγω Αναστόπουλου»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θέση υπέρ του Αναστόπουλου παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με τον Χρήστο Μπούρμπο να μιλάει στο Gentikoule και να τονίζει: «Αν φύγει ο Αναστόπουλος, δεν μένουμε στον ΟΦΗ. Αυτός μας κράτησε ενωμένους 2 χρόνια».

Ο δυναμικός ακραίος μπακ δεν έχει μάθει να «μασάει» τα λόγια του και για ακόμα μια φορά πήρε θέση όταν του ζητήσαμε την άποψη του για όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ.

«Δεν είναι κάτι καινούργιο, το έχουμε πει αρκετές φορές ότι ο προπονητής μας ήταν εκείνος που μας κράτησε ενωμένους» είπε αρχικά ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που συνέχισε αναφερόμενος στην διάσταση που υπάρχει ανάμεσα στον Σήφη Κορωνάκη και το Νίκο Αναστόπουλο.

Ο Μπούρμπος δεν δίστασε, λοιπόν, να πάρει σαφή θέση υπέρ του 54χρονου τεχνικού λέγοντας μάλιστα ότι εφόσον φύγει εκείνος τότε θα αποχωρήσουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Ο ακραίος μπακ του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά ότι «ακόμα και εμείς που έχουμε συμβόλαιο, αν μείνουμε στον ΟΦΗ και με την κατάσταση που επικρατεί θα μείνουμε μόνο λόγω του Αναστόπουλου. Και πιστέψτε με, δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά και πολλών ποδοσφαιριστών της ομάδας» και συνεχίζει: «Μαζί του έχουμε περάσει τόσα αυτά τα χρόνια και δεν ξεχνιούνται. Με τον χαρακτήρα του και την αγάπη του για τον ΟΦΗ μας κράτησε ενωμένους κόντρα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook