Τελείωσε μόνος του ο Κορωνάκης τον Αναστόπουλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αποφασίζοντας πέρα από κάθε λογική και κόντρα σε όλα όσα πρέπει να γίνουν, ο Σήφης Κορωνάκης με απόφαση του “τελείωσε” το Νίκο Αναστόπουλο από τον πάγκο του ΟΦΗ!

Μια εξέλιξη άκρως αναμενόμενη με βάση την λογική και τον τρόπο με τον οποίο πορευόταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ! Άλλωστε, ήταν κοινό μυστικό ότι ο Κορωνάκης είχε πάρει την απόφαση του από το βράδυ της Δευτέρας όταν είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις Αναστόπουλου που έκανε λόγο για υπομονή μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Και κάτι για το οποίο είχε γράψει το Gentikoule από το πρωί της Παρασκευής ωστόσο επί της ουσίας ήταν κάτι που είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες. Εξάλλου, ο ίδιος ο Σήφης Κορωνάκης πριν από 15 ημέρες ισχυριζόταν ότι θα διώξει τον Αναστόπουλο καθώς έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Πετράκη.

Κάτι που ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός – σαν γνήσιος τζέντλεμαν – δεν είχε κάνει αφού αφενός δεν έχει φύγει από τον ΑΟ Χανιά και αφετέρου ο Αναστόπουλος ήταν ακόμα προπονητής του ΟΦΗ.

Βέβαια, από εδώ και στο εξής οι επόμενες εξελίξεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον μιας και μένει να φανεί αν… θα βρεθεί προπονητής που θα συμφωνήσει με τον Σήφη Κορωνάκη.

Όσον αφορά το Νίκο Αναστόπουλο, είναι δεδομένο ότι ο 54χρονος τεχνικός θα περιμένει μέχρι τις 11 Ιουλίου αναμενόντας τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο κ. Νίκος Αναστόπουλος.
Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ δεν παρουσιάσθηκε σήμερα το πρωί στη συνάντηση που είχε ορισθεί με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής.
Ο Ελληνας τεχνικός το συμβόλαιο του οποίου και τυπικά λήγει αύριο με την ενέργεια του έδειξε ασέβεια το θεσμό του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook