Ο κατήφορος….

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Κάθε μέρα που περνάει δυσχεραίνει την κατάσταση στον ΟΦΗ με την διεξαγωγή της Γ.Σ στις 11 Ιουλίου να κρίνεται πλέον πιο επιβεβλημένη από ποτέ ……

Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση στον ΟΦΗ γίνεται και χειρότερη και πλέον τείνει να γίνει… ανεξέλεγκτη.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μίας κόντρας που μόνο καλό δεν κάνει στον ΟΦΗ και που εντείνει την αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Το αλαλούμ στο θέμα με τον Νίκο Αναστόπουλο, οι μεταγραφές που ανακοινώνονται και προκαλούν κόντρες με άλλες ομάδες του νομού μας, οι κινήσεις που γίνονται χωρίς την έγκριση του προπονητή, οι αμαρτίες του παρελθόντος και τα οικονομικά “φιρμάνια” που προκύπτουν από το πουθενά, ο “χαρτοπόλεμος” ανακοινώσεων και το βαρύ κλίμα έχουν φέρει τον ΟΦΗ σε ένα τέλμα και έναν …. κατήφορο που δεν έχει τέλος, σε μία ελεύθερη πτώση προς τον γκρεμό χωρίς φρένα.

Η 11η Ιουλίου μπορεί να μην είναι πολύ μακρινή πλέον όμως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κάποια πράγματα ενδεχομένως να είναι και μη αναστρέψιμα και ελεγχόμενα αφού ο κόσμος και χει βαρεθεί και κουραστεί με όλα αυτά αλλά και η αγωνία του και αβεβαιότητα για το …αύριο της ομάδας χτυπάει “κόκκινο” κάτω από αυτές τις… άρρωστες συνθήκες.

Το συμπέρασμα είναι οι μέρες φεύγουν, τα εκκρεμή ζητήματα μένουν “ανοικτά” και μάλιστα καθημερινά προκύπτουν και άλλα με αποτέλεσμα το μέλλον να είναι αβέβαιο και δύσκολα αντιμετωπίσιμο.

Αφού είναι δεδομένο οτι ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει μόνο τρείς διορθωτικές κινήσεις (μεταγραφές, ανανεώσεις), λόγω της μη αδειοδότησής του,  αλλά και οτι θα χάνει καθημερινά 24αρηδες παίκτες αφού οι μη αδειδοτημένες ομάδες θα πέσουν πάνω τους σαν τα … κοράκια έχοντας ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους κάτω από σωστή και υγιή βάση εν αντιθέσει με τον ίδιο, ενώ την ίδια ώρα στον ΟΦΗ έχουν βγεί τα μαχαίρια για συνεχίζονται τα αλληλοχτυπήματα….

Ας είναι το Σ/Κ αυτό, το Σ/Κ της ηρεμίας και της σύνεσης ώστε η επόμενη βδομάδα να μην αποτελέσει μία ακόμα βδομάδα “στείρας” αντιπαράθεσης….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook