“Kαυτός” μήνας Ιούλιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μήνας σημαντικών αποφάσεων και πράξεων είναι αυτός που μπήκε για τον ΟΦΗ με την αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας να χτυπάει… κόκκινο.

Ο “καυτός” μήνας Ιούλιος για τον ΟΦΗ μπήκε και όλα πλέον θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία τροχία εξελίξεων.

“Καυτός” όχι μόνο των φυσιολογικά για την εποχή θερμοκρασιών, αλλά λόγω του τεταμένου κλίματος που μυρίζει… μπαρούτι και καθιστά την Γ.Σ της 11ης Ιουλίου ως επιβεβλημένη και καθοριστική για την επόμενη μέρα της ομάδας.

“Ανοικτά” θέματα όπως του πρπονητή, της στελέχωσης του ρόστερ, της προετοιμασίας αλλά και της τακτοποίησης οικονομικών εκκρεμοτήτων που συνεχώς συσσωρεύονται συνθέτουν το σκηνικό μίας κρίσιμης για τον ΟΦΗ περιόδου που ζει και στην δίνη των διοικητικών “κοντρών”.

Ο κόσμος του ΟΦΗ αδημονεί για το τι θα δει την νέα σεζόν από την ομάδα σε όλα τα επίπεδα με τον προβληματισμό να είναι πιο έντονος από ποτέ ενώ η μικρή κίνηση των διαρκείας αποδεικνύει του λόγου το αληθές με την ανυποληψία της ομάδας καθημερινά να αυξάνεται.

Χρόνος για χάσιμο και περαιτέρω για αντιπαραθέσεις δεν υπάρχει γιατί το λεπτό… σκοινί στο οποίο ακροβατεί ο ΟΦΗ θα σπάσει και τότε θα παρασύρει στην πτώση του τα… πάντα με ολέθριες για όλους συνέπειες….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook