Στο «Χαριλάου» ο Αναστόπουλος – επιστρέφει στο Ηράκλειο και έπεται “θρίλερ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη βρίσκεται ο Νίκος Αναστόπουλος που αυτήν την ώρα βρίσκεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όπως λένε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Gentikoule, ο 54χρονος είναι στην συμπρωτεύουσα και λίγο μετά τις 4.00 επισκέφτηκε τα γραφεία του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (φώτο – pressaris) όπου συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Ο 54χρονος τεχνικός πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ Γιάννη Μιχαλήτσιο και έπειτα από συζήτηση δύο ωρών αποχώρησε παίρνοντας την πτήση για το Ηράκλειο.

Μένει να φανεί αν από την Κρήτη θα έρθει και το… αντίο στον ΟΦΗ έπειτα από παρουσία δύο χρόνων όπου άφησε το στίγμα του στον σύλλογο. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν δημοσιεύματα από την Θεσσαλονίκη, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Νίκος Αναστόπουλος να έχει μια τελευταία επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ προκειμένου να λάβει τα τελευταία μηνύματα εν όψει της ΓΣ της 11ης Ιουλίου.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στην ημέρα ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί το θέμα Αναστόπουλου.

Είτε αρνητικά για τον Άρη, είτε θετικά για τον ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook