Συμβούλιο με την πίστη να μείνει μόνιμο… – Αυτά είναι τα υποψήφια νέα μέλη του ΔΣ του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συνάντηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 8.30 το απόγευμα, συντελείται το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ όπου υπάρχουν… μέλη για όλα τα γούστα ενώ ερωτηματικό αποτελεί το ποιος θα αναλάβει την προεδρία του συλλόγου.

Όπως είχε γράψει το Gentikoule από την προηγούμενη εβδομάδα – το νέο συμβούλιο θα είναι 11μελες και ήδη έχουν “κλειδώσει” οι περισσότερες θέσεις ενώ τις δύο τελευταίες ημέρες, πριν την Γ.Σ., θα ολοκληρωθεί το νέο διοικητικό σχήμα του ΟΦΗ. Στη νέα διοίκηση επιστρέφει ο Νίκος Μαχλάς αλλά και οι Μανώλης Βρέντζος, Αριστείδης Λεβεντάκης που έχουν υπηρετήσει ξανά τον σύλλογο ενώ νέα πρόσωπα αποτελούν ο Ρεθυμνιώτης ιδιοκτήτης ξενοδοχείων Κώστας Τρούλης αλλά και ο επιχειρηματίας Μανώλης Κλάδος. Και βέβαια ο Κώστας Τουγλής που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των παραπάνω προσώπων.

Όσον αφορά την παρουσία του Λάμπρου Μάρη, ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΑΝ θα συμμετέχει εξωδιοικητικά στον ΟΦΗ μιας και δεν μπορεί να παραιτηθεί από το συμβούλιο της ΕΠΣ Λασιθίου. Όμως η παραγοντική εμπειρία του αλλά και η οικονομική του στήριξη είναι στοιχεία δεδομένα που θα τον συντροφεύουν στην παρουσία του στον ΟΦΗ.

Ακόμα, το νέο πρόσωπο στο ΔΣ της ΠΑΕ θα είναι οι επιχειρηματίες Μιχάλης Λελεδάκης, Χάρης Γεωργακάκης.