Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Συνεδρίασε χθες η νέα διοίκηση του ΟΦΗ, που θα συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Τρίτη, και τέθηκαν οι προτεραιότητες της ομάδας. 

Την ερχόμενη Τρίτη θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση του ΟΦΗ μετά την χθεσινή συνεδρίασή της που ουσιαστικά ήταν συνάντηση γνωριμίας των νέων μελών.

Την προσεχή Τρίτη στις 19.00 θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα μάθουμε και το όνομα τουνέου προέδρου. Πάντως χθες τέθηκαν οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης.

Το οικονομικό είναι φυσικά σε πρώτο πλάνο και συγκεκριμένα η κρητική ομάδα να αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερόττα για να μην έχει προβλήματα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στο τέλος Ιούλη όταν και θα εξετάσει τον φάκελό της. Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα πρέπει να καταβάλει άμεσα σε εφορία και ΙΚΑ ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ.

Αν δεν ρυθμιστεί άμεσα αυτό το θέμα τότε οι ποινές θα είναι βαριές, με αφαιρέσεις βαθμών ακόμα και με αποβολή από το πρωτάθλημα ενώ χωρίς ενημερότητα ο ΟΦΗ δεν μπρεί να κάνει μεταγραφές.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας όμως είναι αυτό που κρίνεται αναγκαίο για να συνεχίσει η ομάδα να ζει και να αναπνέει.

Τα πρόβλήματα είναι πολλά και την νέα διοίκηση περιμένει πολλή δουλειά για να μην βρεθεί ο ΟΦΗ προ απρόβλεπτων καταστάσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook