Αγώνα δρόμου κάνει ο ΟΦΗ για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμου

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η ονοματολογία οργιάζει με προτεραιότητα στις μεταγραφές παικτών κάτω των 24 χρόνων. Και ο Παπάζογλου στην λίστα.

Αγώνα δρόμου κάνει ο ΟΦΗ για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να στελεχώσει το ρόστερ του όσο γίνεται πιο ποιοτικά ενόψει της δύσκολης φετινής χρονιάς.

Η Γ.Σ της περασμένης Τετάρτης είχε δέσει τα χέρια του Νίκου Αναστόπουλου που πλέον είναι στο τρέξιμο για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Το πλάνο είναι έτοιμο και οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν το προσεχές διάσημα ώστε ο ΟΦΗ να αποκτήσει εκείνους του παίκτες που θα του επιτρέψουν να αισιοδοξεί για την συνέχεια.

Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι η κρητική ομάδα με την μη αδειοδότησή της δεν έχει δικαίωμα να κάνει συνολικά τρεις ανανεώσεις και μεταγραφές όμως μπορεί να κάνει απεριόριστες μεταγραφές με παίκτες μέχρι 24χρόνων.

Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι άνθρωποι της ομάδας, με προτεραιότητα την στελέχωση της ομάδας με ικανούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με ένα σαφές χαμηλό μπάτζετ για φέτος.

Η ονοματολογία οργιάζει και καθημερινά ακούγονται και νέα ονόματα. Ένα από αυτά είναι και του Τάσου Παπάζογλου του Ολυμπιακού που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Αναστόπουλος για την άμυνα.

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει τον νεαρό στόπερ ως μια εξαιρετική περίπτωση και είναι μια από αυτές που θα δοκιμάσει να φέρει στην Κρήτη ενώ τα πάντα εξαρτώνται από τις προθέσεις των Πειραιωτών και κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Από εκεί και πέρα στα υπόψη βρίσκονται πάντα οι Βάντερσον και Καρέλης, ενώ από αύριο τα υποψήφια ονόματα αναμένεται να αυξηθούν ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας την Τετάρτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook