Με τα «ασπρόμαυρα» θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χαριτωνίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται ο Λάζαρος Χαριτωνίδης που θα βρίσκεται την Τετάρτη στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule o 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον ΟΦΗ μιας και διαθέτει το πλεονέκτημα να βρίσκεται κάτω από 24 χρονών (γεν. 18/12/1989). Κατά συνέπεια η δική του περίπτωση δεν επηρεάζει τον περιορισμό των τριών ανανεώσεων – μεταγραφών.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ στην αξία του Χαριτωνίδη καθώς πρόκειται για έναν νεαρό και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων τότε θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερη άνοδο και βελτίωση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χαριτωνίδης είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στις 20 Φεβρουαρίου 2011 με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, ο ίδιος πλέον είναι υγιής 100% και θα τεθεί στην διάθεση του Αναστόπουλου από την αρχή για το νέο πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως, ο ΟΦΗ έχει ελάχιστες επιλογές στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών όπου εκτός του Χαριτωνίδη έχει μείνει μόνο ο Ντένις Σόουζα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook