LIVE από το Gentikoule η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα σας μεταφέρει LIVE και λεπτό προς λεπτό την κλήρωση του πρωταθλήματος μαθαίνοντας τους αντιπάλους του ΟΦΗ!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος ξεκινά σήμερα με την κλήρωση των αγώνων της Σούπερ Λιγκ. Ένα πρωτάθλημα πραγματικά ερωτηματικό με δύο θέσεις να “παίζουν” ακόμα, ανάμεσα σε Πανιώνιο- Κέρκυρα η Εργοτέλη-Παναιτωλικό, τις έξι μή αδειοδοτημένες ομάδες αλλά και αυτές που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Όπως κι αν έχει πάντως από σήμερα “μυρίζει” πρωτάθλημα. Όλα αυτά θα τα δούμε το μεσημέρι της Δευτέρας στις 2μμ., όπου στο ξενοδοχείο “Sofitel” στο Ελ. Βενιζέλος θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της  Superleague. Την κλήρωση θα μεταδώσει ζωντανά το Novasports1.

Η σέντρα για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου, αλλά πιθανώς να γίνει μία μέρα νωρίτερα, καθώς η Nova έχει ζητήσει να καθιερώσει έναν αγώνα ανά εβδομάδα την Παρασκευή για τηλεοπτικούς λόγους.

Μετά τη δεύτερη αγωνιστική θα υπάρχει η πρώτη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 (με Λετονία εκτός στις 7/9 και με Λιθουανία εντός στις 11/9).

Όπως και στα προηγούμενα χρόνια, έχει αποφασιστεί να δοθούν ειδικοί κλειδάριθμοι προκειμένου να μην διεξαχθούν απανωτά τα ντέρμπι, αλλά να είναι διασκορπισμένα στη διάρκεια της σεζόν, ενώ επίσης υπάρχει μέριμνα ώστε οι πιθανότητες διεξαγωγής κάποιου μεγάλου αγώνα στην εκκίνηση της σεζόν να είναι μειωμένες.

Κλειδάριθμοι θα δοθούν σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που έχουν κοινή έδρα το ΟΑΚΑ, όπως και σε ΠΑΟΚ και Άρη, καθώς έχει ζητηθεί από τις αρχές στη Θεσσαλονίκη να μην αγωνίζονται ταυτόχρονα εντός έδρας για λόγους ασφαλείας.

Στην κλήρωση θα λάβουν κανονικά μέρος και η Κέρκυρα με τον Πανιώνιο, παρά τις καταγγελίες που υπάρχουν σε βάρος τους από Παναιτωλικό και Εργοτέλη. Σε περίπτωση δικαίωσης των τελευταίων έχει προβλεφθεί και θα γίνει αντικατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook